Kváskový blog

Ohlédnutí za podzimní sezónou živých kurzů pečení 2021

Tento podzim byl opravdu pestrý a to nemluvím o krásné přírodě, ale o živých kurzech pečení, které jsem si pro vás připravila. Za 3 měsíce jsem si neužila jediný volný víkend a snažila jsem se vám zprostředkovat všechen svůj pekařský um, co to jen šlo. Kurzy si prošlo víc jak stovka účastníků, ne-li daleko více a těší mě váš neutuchající zájem na sobě pracovat, učit se novým dovednostem a soběstačnosti. S některými se vídávám na kurzech pravidelně, protože si chcete na živo osobně projít všechna témata, která nabízím. Někteří jste byli místní a někteří za mnou jeli přes celou republiku, to opravdu obdivuji! A co se mi líbí, že zájem o pečení mají všechna věková spektra žen i mužů. Na kurzy mi chodí velmi mladé dívky, studenti i důchodci, maminky i babičky. Těší mě, že jsem schopna oslovit prakticky celý národ a kurzy mají velmi pozitivní odezvu a recenze. Už i to, že spousta z vás chodí opakovaně mě utvrzuje v tom, že svou práci dělám dobře.

Ano, svou práci dělám od srdce, proto jsem svou značku také nazvala Srdce z kvásku – moderní kváskování s tradicí. A vy to oceňujete, chválíte mě, můj přístup, že umím vše laicky pěkně vysvětlit jak nikdo jiný a to vám hodně pomáhá. Mým cílem je dostat domácí pečení a zvláště kváskování do co nejvíce rodin, a je mi jasné, že pokud narazíte na nějakou překážku, můžete přestat péct a to by byla škoda.

K živým kurzům se mi tento podzim přidalo i několik živých akcí. Vystoupení v muzeu ke dni chleba na téma chléb našich předků v období druhé poloviny 19. st., zmínka o tomto vystoupení se dostala i do rádia.

Kváskový workshop na mysliveckých slavnostech v Lichnově.

Kváskový catering na Novojičínském swapu.

Tento podzim jste měli možnost projít si kurzy v různých termínech na témata Kváskování pro začátečníky, Kynutá těsta, Sváteční pečení pro rodiče s dětmi, Bezlepkové kváskování.

Pro jarní sezónu 2022 chystám zase jiné kurzy, jejich témata jsem už teď zveřejnila ve své pekařské skupince na Facebooku Srdce z kvásku a kurzy pečení.

A jak takové kurzy vypadaly? Najdete se na fotkách? 🙂 Moc vám děkuji za tak vysokou účast a vaše nadšení, byli jste všichni úžasní a co kurz, to jiná, ale úžasná atmosféra, nabíjíte mě energií! Děkuji vám.

Vaše Blani K.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *